A masszázsokról

ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs varázslatos dolog, ami igazi csodákra képes, egy tökéletes lehetőség az
ellazulásra, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Már egy rövid masszázs is jótékony hatással bír az arcbőrödre, hangulatodra, kisugárzásodra. Van valaki, aki csak rád figyel, érintésével segít ellazítani megfeszült, fáradt izmaidat, arcbőrödet. 

 A kellemes stimuláció hatására bőröd szebbé és rugalmasabbá válik. Az arcmasszázs alatt nemcsak az arcod izmai lazulnak el, hanem az egész tested. Ezen kívül rendkívül jó hatással bír az idegrendszeredre is, nyugtató, kiegyensúlyozó hatású, segítségével nő a mentális és a fizikai teljesítőképességed, javul a hangulatod. 

 A masszázs a kellemes ellazuláson, kikapcsolódáson kívül számos jótékony hatással bír. Már egy alkalom is felfrissít, pihentet és kiemeli arcod természetes szépségét, rendszeresen végzett arcmasszázzsal pedig jelentősen javítható az arcod állapota.   Ráncaid kisimulnak, a bőröd hosszabb ideig megőrzi fiatalságát és szépségét. Az eredmény természetesen egyénenként változó, hiszen különbözőek vagyunk, nem egyforma az arcunk állapota.

  Az arcmasszázs specifikus hatásai:

Tisztít: A felső hámrétegre rakódott szennyeződések eltávolításra kerülnek.
– Szauna hatás: Az arcot érő masszírozó mozdulatok hatása fokozódik a hőmérséklet
   finom váltogatásával, ami rendkívül frissítő hatással bír a fáradt bőre, ugyanakkor
    kellemes és megnyugtató érzést nyújt.
– Ellazítja az arcot, ezáltal lágyítja a vonásokat.
Serkenti a bőr és a bőr alatti szövetek vérkeringését, az anyagcserét, ezáltal
   regenerálja a fáradt, esetleg sérült bőrszövetet, és frissebbé varázsolja a bőrt. Az
   arcbőr rózsás és üde lesz.
Felélénkül a nyirokkeringés, a kialakult duzzanatok csökkennek, az arc kontúrja
   határozottabbá válik.

  Az arc különböző területein várható változások:

– Az arcbőr funkciói javulnak, a rendszeres kezeléseknek köszönhetően egyre
feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr. Javul az arc ereinek vérkeringése, csökken a
sápadtság, a bőr bársonyos, élettel teli lesz. A természetes stimulációnak
köszönhetően elkezdenek újra termelődni a bőr rugalmasságáért felelős anyagok, az
öregedési folyamatok az arcon lelassulnak. Tartást kapnak az erejüket vesztett
arcizmok és ellazulnak a befeszült területek. Az arc mély ráncai elhalványulnak, az
arcbőr újra feszesebb lesz.   

– A homlok izomzata új erőre kap, ráncai elhalványulnak. Helyére kerül a szemöldök, a
tekintet kinyílik, nagyban hozzájárulva a kellemes, fiatalos, ragyogó kinézethez.

– A szem körüli izomzat tónust kap, halványodnak a szem körüli ráncok. A szem alatti
táskák jelentősen kisebbek lesznek.

– A száj körüli ráncok elhalványulnak, a mosoly fiatalosabbá válik. 

– Az áll vérkeringését intenzíven fokozva csökkenthető az áll alatti toka mérete.

HÁT ÉS TALPMASSZÁZS

A stresszoldó aromaélmény masszázs során könnyed, finom, ugyanakkor hatékony mozdulatok segítenek:

 • ellazítani a testet,
 • kikapcsolni az elmét,
 • tölteni a lelket.

A masszázs a háton kezdődik, simító mozdulatokkal haladok a gerinc mentén, végig az egész háton, majd következnek a vállak, a nyak, a fej hátsó része és a fülek. A választott időtartamtól függően 3 vagy 5 különböző doTERRA  illóolaj és a relax svédmasszázs fogások segítenek, hogy  búcsút inthessünk a testedben felgyülemlett stressznek. Végezetül alaposan átmasszírozom a fáradt talpakat. Az illóolajok hathatósan támogatják ezt a folyamatot, valamint hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez is.

AROMATOUCH KEZELÉS

Az AromaTouch® technikát Dr. David K. Hill a doTERRA Egészségügyi igazgatója azzal a céllal fejlesztette ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az esszenciális olajok jótékony, egészségügyi hatásaiból.

Az AromaTouch kezelés nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A nyolcféle illóolaj összesen 23 növényből áll, melyek közül egyik sem tartalmaz töltőanyagot, mesterséges összetevőt, szennyező anyagot. Ezek a tanúsított (CPTG), tiszta és terápiás minőségű olajok jelenleg a világon a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatásúak.

Az AromaTouch kezelés valójában nem is masszázs, hanem egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Finom érintéssel, simító mozdulatokkal viszem fel a hatóanyagokat a háton, a talpon, a fej hátsó részén és a füleken. Az illóolajok segítenek a test energiaközpontjait stimulálni, ezáltal egyensúlyba hozzák a szervezet működését, öngyógyító folyamatok indulnak el, a test megújul, felfrissül.

A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is.

A masszázs során a főszerep az esszenciális olajoké, varázslatos hatásukhoz hozzáadódik a fizikai érintés ereje, így együttesen segítenek a tökéletes ellazulásban, a testi-lelki megújulásban.

Az olajok sorrendje

 1. Stressz csökkentés: Az első két olaj a Balance és a levendula, segítik a megérkezést, az ellazulást. Megnyugtatnak, egyensúlyba hoznak.
 2. Immunrendszer támogatás: A második páros tagjai a Teafa és az OnGuard keverék tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak.
 3. A harmadik páros az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, illetve melegítő hatásúak.
 4. Végezetül pedig érkezik a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, valamint a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.

ACCESS BARS®

Az Access Bars® 32 pont gyengéd érintése a fejen, amely feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, korlátozásokat, lehetővé téve, hogy jelentős, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

A kezelés masszázságyon fekve történik, és kb.50-60 perc hosszú.

A pontok többféle életterületet érintenek (pl. pénz, kreativitás, öregedés, örömre való képesség és kommunikáció) és egymásra is szorosan hatnak, így aztán sosem lehet előre megjósolni, életednek mely területén tapasztalod majd elsőként a pozitív hatást.

Mit várhatunk egy bars kezelés után?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

Meddig tart egy Access Bars® kezelés hatása?

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni. Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

Milyen gyakran kell futtatni a bárokat?

Ez tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben? A legtöbben, akik rendszeresen (2-4 hetente) futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.

Kinek való az Access Bars®?

Kivétel nélkül mindenkinek hasznos, különösen az alábbi problémákkal küzdő személyeknek:

 • depresszió
 • szorongás
 • alvásprobléma
 • stressz
 • ADHD
 • fáradtság, vagy más fizikai vagy érzelmi gondok

Tényleg bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében, gyermekek, felnőttek egyaránt. Várandósság alatt is lehet barokat futtatni, természetesen előtte konzultálj orvosoddal!

Tud-e a bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmat megszüntetni?

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. Sokan használják az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy “gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el.

Források: Erdélyi Nikolett FB oldal, Access Consciousness Blog

                                                                                                                                                                                                             

A MASSZÁZSOKRÓL

ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs varázslatos dolog, ami igazi csodákra képes, egy tökéletes lehetőség az
ellazulásra, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Már egy rövid masszázs is jótékony hatással bír az arcbőrödre, hangulatodra, kisugárzásodra.

Van valaki, aki csak rád figyel, érintésével segít ellazítani megfeszült, fáradt izmaidat, arcbőrödet. A kellemes stimuláció hatására bőröd szebbé és rugalmasabbá válik. Az arcmasszázs alatt nemcsak az arcod izmai lazulnak el, hanem az egész tested. Ezen kívül rendkívül jó hatással bír az idegrendszeredre is, nyugtató, kiegyensúlyozó hatású, segítségével nő a mentális és a fizikai teljesítőképességed, javul a hangulatod.

A masszázs a kellemes ellazuláson, kikapcsolódáson kívül számos jótékony hatással bír. Már egy alkalom is felfrissít, pihentet és kiemeli arcod természetes szépségét, rendszeresen végzett arcmasszázzsal pedig jelentősen javítható az arcod állapota. Ráncaid kisimulnak, a bőröd hosszabb ideig megőrzi fiatalságát és szépségét. Az eredmény természetesen egyénenként változó, hiszen különbözőek vagyunk, nem egyforma az arcunk állapota.

Az arcmasszázs specifikus hatásai:

Tisztít: A felső hámrétegre rakódott szennyeződések eltávolításra kerülnek.

Szauna hatás: Az arcot érő masszírozó mozdulatok hatása fokozódik a hőmérséklet
finom váltogatásával, ami rendkívül frissítő hatással bír a fáradt bőre, ugyanakkor
kellemes és megnyugtató érzést nyújt.

Ellazítja az arcot, ezáltal lágyítja a vonásokat.

Serkenti a bőr és a bőr alatti szövetek vérkeringését, az anyagcserét, ezáltal
regenerálja a fáradt, esetleg sérült bőrszövetet, és frissebbé varázsolja a bőrt. Az arcbőr rózsás és üde lesz.

Felélénkül a nyirokkeringés, a kialakult duzzanatok csökkennek, az arc kontúrja
határozottabbá válik.

Az arc különböző területein várható változások:

– Az arcbőr funkciói javulnak, a rendszeres kezeléseknek köszönhetően egyre feszesebbé, rugalmasabbá válik a bőr. Javul az arc ereinek vérkeringése, csökken a sápadtság, a bőr bársonyos, élettel teli lesz.  A természetes stimulációnak köszönhetően elkezdenek újra termelődni a bőr rugalmasságáért felelős anyagok, az öregedési folyamatok az arcon lelassulnak. Tartást kapnak az erejüket vesztett arcizmok és ellazulnak a befeszült területek.
Az arc mély ráncai elhalványulnak, az arcbőr újra feszesebb lesz.

– A homlok izomzata új erőre kap, ráncai elhalványulnak. Helyére kerül a szemöldök, a tekintet kinyílik, nagyban hozzájárulva a kellemes, fiatalos, ragyogó kinézethez.

– A szem körüli izomzat tónust kap, halványodnak a szem körüli ráncok. A szem alatti táskák jelentősen kisebbek lesznek.

– A száj körüli ráncok elhalványulnak, a mosoly fiatalosabbá válik. 

– Az áll vérkeringését intenzíven fokozva csökkenthető az áll alatti toka mérete. 

 

HÁT ÉS TALPMASSZÁZS

A stresszoldó aromaélmény masszázs során könnyed, finom, ugyanakkor hatékony mozdulatok segítenek:

 • ellazítani a testet,
 • kikapcsolni az elmét,
 • tölteni a lelket.

A masszázs a háton kezdődik, simító mozdulatokkal haladok a gerinc mentén, végig az egész háton, majd következnek a vállak, a nyak, a fej hátsó része és a fülek. A választott időtartamtól függően 3 vagy 5 különböző doTERRA illóolaj és a relax svédmasszázs fogások segítenek, hogy búcsút inthessünk a testedben felgyülemlett stressznek. Végezetül alaposan átmasszírozom a fáradt talpakat. Az illóolajok hathatósan támogatják ezt a folyamatot, valamint hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez is.

 

AROMATOUCH KEZELÉS

Az AromaTouch® technikát Dr. David K. Hill a doTERRA Egészségügyi igazgatója azzal a céllal fejlesztette ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az esszenciális olajok jótékony, egészségügyi hatásaiból.

Az AromaTouch kezelés nyolc, meghatározott sorrendben alkalmazott tiszta illóolaja terápiás hatással és összetétellel rendelkezik. A nyolcféle illóolaj összesen 23 növényből áll, melyek közül egyik sem tartalmaz töltőanyagot, mesterséges összetevőt, szennyező anyagot. Ezek a tanúsított (CPTG), tiszta és terápiás minőségű olajok jelenleg a világon a legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatásúak.

Az AromaTouch kezelés valójában nem is masszázs, hanem egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Finom érintéssel, simító mozdulatokkal viszem fel a hatóanyagokat a háton, a talpon, a fej hátsó részén és a füleken. Az illóolajok segítenek a test energiaközpontjait stimulálni, ezáltal egyensúlyba hozzák a szervezet működését, öngyógyító folyamatok indulnak el, a test megújul, felfrissül.

A kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is.

A masszázs során a főszerep az esszenciális olajoké, varázslatos hatásukhoz hozzáadódik a fizikai érintés ereje, így együttesen segítenek a tökéletes ellazulásban, a testi-lelki megújulásban.

Az olajok sorrendje

 1. Stressz csökkentés: Az első két olaj a Balance és a levendula, segítik a megérkezést, az ellazulást. Megnyugtatnak, egyensúlyba hoznak.
 2. Immunrendszer támogatás: A második páros tagjai a Teafa és az OnGuard keverék tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak.
 3. A harmadik páros az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, illetve melegítő hatásúak.
 4. Végezetül pedig érkezik a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, valamint a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.

 

ACCESS BARS®

Az Access Bars® 32 pont gyengéd érintése a fejen, amely feloldja az agyban és testben rekedt régi energiákat, korlátozásokat, lehetővé téve, hogy jelentős, ugyanakkor könnyed változás jöjjön létre.

A kezelés masszázságyon fekve történik, és kb.50-60 perc hosszú.

A pontok többféle életterületet érintenek (pl. pénz, kreativitás, öregedés, örömre való képesség és kommunikáció) és egymásra is szorosan hatnak, így aztán sosem lehet előre megjósolni, életednek mely területén tapasztalod majd elsőként a pozitív hatást.

Mit várhatunk egy bars kezelés után?

Minden alkalom más. A legrosszabb, amit egy Access Bars® kezelés után tapasztalhatsz, hogy úgy érzed, mintha egy remek masszázst kaptál volna. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

Meddig tart egy Access Bars® kezelés hatása?

A legkézzelfoghatóbb változásokról a kezelést követő 3-4 hétben szoktak beszámolni. Ha egyszer kaptál már kezelést, a barjaid ettől kezdve örökké „futnak”, avagy folyamatosan engedik el a megrekedt energiákat. Ezek után minden alkalommal, amikor kezelést kapsz, a hatás erőteljesebbé válik.

Milyen gyakran kell futtatni a bárokat?

Ez tőled függ. Mennyire szeretnéd jól érezni magad? Milyen mértékű könnyedséget szeretnél az életedben? A legtöbben, akik rendszeresen (2-4 hetente) futtatták a bárjaikat, arról számoltak be, hogy az életük egyre könnyedebbé és jobbá vált.

Kinek való az Access Bars®?

Kivétel nélkül mindenkinek hasznos, különösen az alábbi problémákkal küzdő személyeknek:

 • depresszió
 • szorongás
 • alvásprobléma
 • stressz
 • ADHD
 • fáradtság, vagy más fizikai vagy érzelmi gondok

Tényleg bárkinek, aki hajlandó nyugodtan feküdni ennek érdekében, gyermekek, felnőttek egyaránt. Várandósság alatt is lehet barokat futtatni, természetesen előtte konzultálj orvosoddal!

Tud-e a bars fizikai szinten betegségeket gyógyítani, és fájdalmat megszüntetni?

Az Access Bars a tudatosságot segíti elő, ami ezek közül bármit meg tud változtatni. Sokan használják az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel együtt arra, hogy “gyógyíthatatlan” betegségeket tüntessenek el.

Források: Erdélyi Nikolett FB oldal, Access Consciousness Blog